בלב השרון מחכים לכם צימרים כפריים באווירה אחרת. סוויטות מפוארות ומפנקות כוללות טלוויזיה, DVD מיני בר, פינוקים, מיטות מלכים גדולות, ג’קוזי מפנק ועוד.
מחפשים מקום שקט ורומנטי לצאת לחופשה קצרה או פינוק לפי שעות? “מקום בטבע” במושב בצרה בלב השרון ובאווירה כפרית, פרטיות ודיסקרטיות, רק כ-20 דקות נסיעה מתל אביב.
במתחם מגוון סוויטות זוגיות מפנקות ומעוצבות, כל אחת עם ג’קוזי פרטי, טלוויזיה, אביזרים איכותיים ונוחות מלאה – אידאלי לזוגות שרוצים רגעים יפים בשקט, בלי לחץ ובלי מפגש מיותר.
מה שמייחד את המקום הוא האפשרות להשכיר חדרים לפי שעות – פתרון מושלם ליום כיף רומנטי באמצע השבוע, הפתעה בלתי צפויה או סתם פסק זמן משגרת היום-יום.
כאן כל פרט קטן נבחר בקפידה כדי לתת לכם חוויית אירוח אינטימית באמת – כניסה דיסקרטית, שירות שמותאם לפרטיותכם ושקט כפרי שאין שני לו.
💚 לאוהבי טבע ורוגע
💑 מושלם לזוגות ודייטים
🕒 השכרה לפי שעות ודיסקרטיות מלאה
🌳 כ-20 דקות מגוש דן
מסיבת רווקות? הנה חוות דעת של אחת שכבר הייתה:
"לפני שבועים הייתי במסיבת רווקת השירות היה מעולה , המקום מדהים ממליצה בחום"









